Developer

Je werkt in een Scrum-team van zes programmeurs samen om ons platform te verbeteren en verder uit te bouwen. Iedere dag doe je mee aan de stand-up om de voortgang van de huidige sprint te bespreken. Zo blijft iedereen op de hoogte van elkaars voortgang en is er de mogelijkheid elkaar een handje te helpen en kennis over te dragen. Vanaf dag 1 krijg je zo een beeld van de werkzaamheden en kun je je steentje bijdragen. Na afloop van iedere sprint presenteer je je eigen prestaties in de sprint-review.

Ovatic Dashboard op een iPad (tablet), iPhone (telefoon) en laptop (web browser)

Wij maken Ovatic: een softwareplatform voor planning- en ticketing die zich voornamelijk richt op de culturele sector. Wij zorgen dat theaters, schouwburgen, culturele instellingen, bioscopen en sportclubs een betrouwbare ticketing- en planningsoplossing kunnen gebruiken.

Jouw profiel

Je bent gepassioneerd door softwareontwikkeling en gedreven om bij te dragen aan de groei en innovatie van ons team. Je hebt niet alleen ervaring met Angular en C#, maar ook een intrinsieke motivatie om je kennis te delen en anderen te helpen. Proactiviteit zit in je DNA, waardoor je niet alleen de technische aspecten van het werk begrijpt, maar ook de behoeften van onze klanten.


In deze rol ben je de schakel tussen klantwensen en softwareoplossingen. Je analyseert niet alleen de gebruikersvragen, maar denkt ook strategisch mee over hoe we onze software, gebaseerd op Angular en C#, kunnen optimaliseren. Bij herhaaldelijke uitdagingen ben je in staat om deze te signaleren en in samenwerking met je team te bespreken hoe we ze effectief kunnen aanpakken.

Bovendien ben je actief betrokken bij het testen van nieuwe functionaliteiten en neem je deel aan verschillende fasen van de softwareontwikkeling. Je hebt een scherp oog voor detail en kunt beoordelen of nieuwe features intuïtief werken voor gebruikers. Je draagt bij aan het continue streven naar verbetering en efficiency.

Flexibiliteit

Bij Ovatic staat een gezonde werk-privébalans centraal en begrijpen we dat je werk een verrijking moet bieden naast van je privéleven. Daarom bieden wij voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld thuiswerken en flexibele werkuren.

Doorontwikkelen

Persoonlijke groei, creativiteit en het kunnen aandragen van eigen ideeën zijn belangrijke kernpunten voor ons binnen Ovatic en we streven ernaar dat iedereen binnen ons team zoveel mogelijk uit het werk en zichzelf kan halen.

We moedigen innovatie en vooruitgang in softwareontwikkeling aan.

Er is voldoende ruimte voor het verkennen van nieuwe technologieën en tools, waaronder het experimenteren met geavanceerde mogelijkheden zoals het integreren van AI, bijvoorbeeld met GitHub Copilot. Hierbij krijg je niet alleen de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten, maar ook om actief betrokken te zijn bij het ontdekken en testen van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Bij Ovatic werk je in een omgeving waarin je de kans krijgt om grenzen te verleggen en bij te dragen aan de evolutie van softwareontwikkeling en natuurlijk van Ovatic.

Tech Stack

Wij maken gebruik van een groot schala aan technieken en technologiën en deinzen niet terug voor het uitproberen van nieuwe oplossingen. Hierbij een kleine greep uit onze tech stack

Wat wij jou bieden

Bij ons werken gaat verder dan werken voor een goed salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een plaats waar het leuk is om te werken, zodat we niet alleen tevreden klanten hebben, maar ook tevreden medewerkers. Dit betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team waar je altijd jezelf kunt zijn. We zijn ingesteld op het creëren van een open en inspirerende werkomgeving. Ieders mening telt mee en iedereen heeft invloed op de producten die we maken. Er is volop ruimte om door te groeien en je te verdiepen door opleidingen te volgen in de gebieden waarin je je verder wilt ontwikkelen.

Op een rijtje:

- Een vast voltijds dienstverband
- Werken voor de leukste klanten in de kunst- en cultuursector
- Gedreven en enthousiaste collega's
- Mogelijkheid tot thuiswerken
- Een marktconform salaris afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring
- Doorgroeimogelijkheden: een functie waar je goed in bent en beter in wilt worden
- De mogelijkheid voor medewerkersparticipatie in de vorm van aandelen binnen Ovatic

Interesse?

Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@ovatic.nl.
We horen graag van je!