Werken bij Ovatic

Ovatic groeit

Wij maken Ovatic: een softwareplatform voor planning- en ticketing die zich voornamelijk richt op de culturele sector. Wij zorgen dat theaters, schouwburgen, culturele instellingen, bioscopen en sportclubs een betrouwbare ticketing- en planningsoplossing kunnen gebruiken.

Het platform van Ovatic is een van de grotere spelers op de markt binnen Nederland voor wat betreft planning- en ticketing. Het platform bestaat uit een reeks aan verschillende applicaties geschikt voor desktops, mobiel en web, waarbij de nieuwste technieken en technologiën worden ingezet om het constant wijzigende landschap van software-ontwikkeling bij te benen. Ons streven is om te blijven groeien en uiteindelijk het grootste alles-in-één platform te worden binnen Nederland en België. Om deze groei mogelijk te maken heeft Ovatic een ervaren team met ongeëvenaarde kennis achter zich staan. Lijkt het je leuk om dit team te versterken? Dan hebben we vast de perfecte vacature voor je, of je nou nog druk bezig bent met je studie of al een tijdje bezig bent met je professionele carièrre.

Vacatures

Account Support

Als account supportmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt als onze klanten vragen of opmerkingen hebben. Dit doe je ook proactief, dus je kent onze klant en haar behoeften en zorgt zo dat ze het uiterste uit Ovatic haalt. Geen dag zal hetzelfde zijn.

Bekijk Vacature

Stagiair (Developer)

Ovatic bevat een uitgebreid CRM ticket- en klantenbestand. Een klant binnen Ovatic kan bijvoorbeeld een consument zijn die een kaartje kocht maar ook een organisator van een evenement. Het spreek voor zich dat dit een enorm bestand is! In deze opdracht willen we de data in ons platform beter gaan ontsluiten door middel van Elastic Search.

Bekijk Vacature