Online tickets verkopen

Met Ovatic Ticketing kan iedereen een kaartverkoopwebsite maken.

Met onze mobile first kaartverkoop maak je gegarandeerd een succes van je ticketshop en kaartverkoop. We bieden oplossingen voor alle organisaties, klein tot groot.

Voorbeeld van kaartverkoop op eigen website

Naadloze Integratie

Kaartverkoop via Ovatic is naadloos te integreren in je website.

Er zijn geen uitstapjes naar externe pagina's nodig. De consument merkt niet dat kaarten gekocht worden via Ovatic maar beleeft je website zoals jij het wilt.

Voorbeeld van eenvoudige koppeling met Ovatic

Eenvoudige Implementatie

De Ovatic kaartverkoop widgets worden door middel van enkele regels javascript- code in je website ingesloten.

Er is geen programmeerkennis voor nodig om een ticketshop te beginnen. Integratie in CMS systemen zoals Wordpress is eenvoudig te realiseren door middel van de Wordpress plugin.

Complete Webshop

Ovatic biedt een complete webshop waardoor je heel eenvoudig je programma en kaartverkoop in je website insluit. Eén enkele pagina aanmaken in het CMS is dus genoeg, meer is niet nodig om kaartverkoop te integreren.

Eigen bestelflow

Gebruik de losse Ovatic widgets om je eigen bestelflow te maken. Zo beslis je zelf of en wanneer in het bestelproces je je bezoekers laat inloggen.

Single Sign On

Met de account-widget kan je een single sign on- systeem maken waarmee je Ovatic kunt combineren met andere systemen, zoals bijv. cursusadministraties.

Klantenportal

De Ovatic portal widgets zijn gemaakt om klanten zelf hun gegevens te laten beheren. In de portal kunnen je klanten zelf tickets downloaden maar ook communicatievoorkeuren en naw gegevens kunnen hier beheerd worden.

Combineer met Ovatic API

In combinatie met de Ovatic API zijn er meer mogelijkheden. Gebruik gegevens zoals bezetting, teksten en foto's om je website te vullen.

Bekijk de mogelijkheden