Spreid bezoekers en voorkom rijen

Vanuit de overheid zijn diverse maatregelen verplicht gesteld om de vorming van grote groepen tegen te gaan. Een goede oplossing om uw bezoekers te spreiden is om ze een reservering te laten maken voor een bepaald ‘tijdslot’. Dit zoals bijvoorbeeld al gebruikelijk is bij musea en rondleidingen. Ovatic biedt hiervoor de perfecte oplossing, zowel nu met kleine groepen, als straks wanneer er weer meer mogelijk is.

Ovatic Narrowcasting

Ondersteuning en support

Reserveren

Met de online verkoop via Ovatic reserveren je bezoekers snel en simpel een ticket of tijdslot op alle devices. Te gebruiken als webshop, losse widgets of via de API.
Maak als dat nodig is gebruik van mogelijkheden om gespreid te placeren.

Overzicht

Toegangscontrole

Maak gebruik van de Ovatic Scan App om e-tickets, wallet tickets en fysieke tickets te controleren. Real time scanstatistieken en grafieken in Ovatic scanner geven je direct inzicht in de te verwachten drukte, bezoekersstromen en aanwezigheid van bezoekers.

Flexibele inrichting

Als de situatie verbetert, komt er in de komende periode ruimte om het aantal mensen dat samen mag komen stapsgewijs te verhogen.
Met Ovatic schaal je eenvoudig de capaciteit van je evenementen op, of als het moet, af.

Illustratie marketing meting

Altijd en overal inzicht

Houd de controle in handen. Het Ovatic Dashboard geeft altijd en overal toegang tot je gegevens. Bekijk de planning, draaiboek, personeelsbezetting.

Bekijk het dashboard
Dashboard

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Ovatic jouw organisatie kan helpen en hoe dat uiteindelijk jullie helpt om jullie bezoekers een optimale ervaring te bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende demo.

Neem contact op