Verkoop meer

Gebruik technieken zoals cross-sell, upsell en actiecodes om je verkoop een boost te geven.

Motiveer klanten om meer te kopen door gebruik te maken van customer loyalty programs. Gebruik dynamische prijzen en lidmaatschappen met kortingstarieven om je klanten op het juiste moment te triggeren een aankoop te doen.

Maak gebruik van series om meerdere activiteiten in één handeling te kunnen verkopen.

Illustratie verkoop meer
Ovatic Scanner App

Geen wachtrijen met Ovatic Scanner

Maak gebruik van de Ovatic Scan App om e-tickets, wallet tickets en fysieke tickets te controleren. Real time scanstatistieken en grafieken in Ovatic scanner geven je direct inzicht in de te verwachten drukte, bezoekersstromen en aanwezigheid van bezoekers.

Je kan de app gebruiken op je eigen mobiel (iOS en Android). Voor extra turboverwerking kan je kiezen voor een professionele Zebra scanner.

Intuïtief gebruik

Alle medewerkers kunnen direct aan de slag met de verkoop. De intuïtieve touchscreen-kassa is eenvoudig in gebruik, ook voor incidentele gebruikers zoals vrijwilligers.

Handige koppelingen met pinapparaat, kassalade en betaalverzoeken zorgen voor een snellere verwerking en extra gebruikersgemak.

Illustratie simpele planning mogelijkheden
Voorbeeld van ticketverkoop op eigen website

Gebruiksvriendelijke online verkoop

Het kopen van tickets moet leuk en makkelijk zijn. Met de online verkoop via Ovatic kopen uw bezoekers snel en soepel tickets op alle devices. Te gebruiken als shop, widgets of via API richt je het bestelproces in zoals het past bij jouw evenementen.

Meer over website integratie

Altijd en overal inzicht

Houd de controle in handen. Het Ovatic Dashboard geeft altijd en overal toegang tot je gegevens. Bekijk de verwachte bezetting, bekijk activiteiten die een zetje nodig hebben.

Bekijk het dashboard
Illustratie dashboard
Widgets die het aantal verwachte gasten en kwetsbare activiteiten tonen

Krachtige marketing en slimme analyses

Definieer doelgroepen en analyseer je klanten. Speel in op de behoeften van consumenten door ze persoonlijk te benaderen. Maak succesvolle marketingcampagnes en vergelijk de uitkomsten. Analyseer datastromen op een grafische manier.

Meer over marketing