Toegangscontrole bij streaming evenementen

Veel podia kiezen er voor om de bezoekers niet enkel in hun eigen zalen te laten genieten van een evenement, maar ook bij de bezoeker thuis op de bank, in de trein of waar ze dan ook zijn met behulp van zogeheten live streaming diensten. Ovatic biedt een geïntegreerde oplossing aan om V-Tickets te verkopen voor deze streams. De Ovatic streaming website zorgt ervoor dat alleen de houder van een geldig V-Ticket toegang krijgt tot de stream.

Ovatic Streaming

Tickets

Tickets

Een V-Ticket dat toegang geeft tot een streaming evenement is hetzelfde als een regulier ticket met als toevoeging een unieke V-Code. Ze kunnen dus op dezelfde manier worden verkocht. De verkoop, administratie en verwerking van inkomsten blijft dus overzichtelijk in één systeem.

Controle

Toegangscontrole

De toegangscontrole vindt plaats op de streaming website van Ovatic. Bij een evenement wordt aangegeven wat de streaming URL is en vanaf welk moment en hoe lang deze beschikbaar is. De website controleert dat er maar éénmaal per V-Ticket kan worden ingelogd.

Streaming Partners

Met Ovatic regel je de uitgifte van de tickets en toegangscontrole voor iedere stream. Deze stream mag van iedere bron zijn en kan bijvoorbeeld worden geleverd door gespecialiseerde streaming bedrijven. Samen met New Media Systems en Het Posttheater in Arnhem hebben we in september 2020 een succesvolle try-out van Guido Weijers gerealiseerd.

Illustratie marketing meting

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je toegangscontrole kunt invoeren bij streams van jouw evenementen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op