Sport

Breid de kaartverkoop uit tot een rijk productaanbod: tickets, seizoenskaarten, merchandise, vouchers en meer. Definieer, beheer en verkoop producten via de webshop, in de kassa of via callcenter en partners. Dit alles met één enkel geïntegreerd platform.

Verhuringen

Ovatic helpt je niet alleen met de kaartverkoop rond sportevenementen, maar ook met het beheren van verhuringen van zalen en sportaccomodaties. Plannen wordt heel makkelijk met ons overzichtelijke planboard die je naar eigen wens kan vormgeven. Daarnaast kan je met Ovatic ook geheel automatisch documenten genereren voor facturen en deze sturen naar huurders.

Marketing

Voer een datagedreven marketingstrategie met Ovatic. Maak gebruik van de data die verzameld wordt over verkoop en je bezoekers. Ingebouwde tools zorgen voor een schone dataset zodat de kwaliteit van analyses toeneemt. Door de grafische weergaven geven ze je ook direct inzicht.

Toegangscontrole

Maak gebruik van de Ovatic Scan App om e-tickets, wallet tickets en fysieke tickets te controleren. Real time scanstatistieken en grafieken in Ovatic scanner geven je direct inzicht in de te verwachten druktee, bezoekersstromen en aanwezigheid van bezoekers. Je kan de app gebruiken op je eigen mobiel (iOS en Android). Voor extra turboverwerking kan je kiezen voor een professionele Zebra scanner.

Altijd en overal inzicht

Houd de controle in handen. Het Ovatic Dashboard geeft altijd en overal toegang tot je gegevens. Bekijk de planning, draaiboek, personeelsbezetting.

Bekijk het dashboard
Dashboard

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Ovatic jouw sportclub of accomodatie kan helpen en hoe dat uiteindelijk jullie helpt om jullie bezoekers een optimale ervaring te bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende demo.

Neem contact op