Schakel naadloos over naar Ovatic

Overstappen naar Ovatic? Goed nieuws: wij kunnen de gegevens uit alle vrijwel ticketsystemen naadloos overbrengen in Ovatic. Zo kan je optimaal gebruik maken van de voordelen van geïntegreerde Planning & Ticketing, Marketing Automations en CRM met daarachter een krachtige Open-API interface.

Ovatic Dashboard

Data importeer module

Importeer Data

Importeer alle data in Ovatic zoals klantgegevens, bestelhistorie, voorstellingen, artikelen en lidmaatschappen.

Detail weergave van Ovatic Dashboard financiele raporten

Volledige API

De Ovatic API biedt een volledige Sales API om direct boekingen te doen. Uiteraard behoren donaties, memberships en dynamic pricing ook tot de mogelijkheden.

Detail weergave van Ovatic Dashboard activiteiten overzicht

Altijd en overal inzicht

Zie hoe activiteiten presteren, welke betaalverzoeken openstaan en hoeveel donaties er binnen zijn gekomen. Alles vanuit het Ovatic dashboard.

Compleet

Ovatic is een compleet platform waarmee ticketing, planning en CRM samen komen. Het kan volledig naar wens worden ingesteld waarbij de focus is om het pakket het zware werk te laten doen.

De marketing en rapportagemodule is zeer uitgebreid.
Door jarenlange ervaring met ticketing in Nederland en Vlaanderen weten we wat er speelt en hoe we jouw organisatie kunnen helpen met de inrichting.
Dit advies op maat, samen met de geïmporteerde dataset, zorgt voor een vliegende start.

Illustratie marketing meting

Kaartverkoop Netwerk

Ovatic is ook te gebruiken als kaartverkoopnetwerk. Dat wil zeggen dat organisaties kaarten voor elkaar kunnen verkopen en dat een vergoedingsstructuur voor verkoop over en weer kan worden opgezet.

Dynamic Pricing

Ovatic bevat uitgebreide mogelijkheden om dynamic pricing in te stellen zoals early bird of beperking op aantal tickets per prijsstype.

Series

Series zijn ook in te stellen in Ovatic waarbij de prijsverrekening kan worden ingesteld.

Benelux

Ovatic wordt veel gebruikt in de Benelux. Hierdoor zijn we bekend met de niches van de Benelux markt, zoals de doorlopende incasso's en iDEAL in Nederland en de cultuurdatabank en Bancontact in België.

Behoud van Front-End met Ovatic API

Door gebruik te maken van de Sales API kan je overstappen naar Ovatic zonder je website aan te passen.

Bekijk de mogelijkheden

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe makkelijk het overstappen naar Ovatic is, of wil je meer weten over de werking van Ovatic? Wij geven graag meer informatie. We kunnen ook een beknopte Demo via Teams met je inplannen.

Neem contact op