Over Ons

Ovatic wordt gemaakt door LVP Reserveringssystemen B.V. Bij LVP werken is leuk, dus mensen blijven lang voor LVP werken. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring en kennis opgebouwd met betrekking tot evenementenbeheer en kaartverkoop. Vanuit die ervaring, met nieuwe technologie en met de input van onze klanten hebben we Ovatic kunnen optimaliseren tot de gebruiksvriendelijke tool die het nu is.

Ons kantoor 1
Ons kantoor 6
Ons kantoor 7
Ons kantoor 9
Ons kantoor 8
Ons kantoor 4
Ons kantoor 10

Betrouwbare partner

Wij maken al meer dan dertig jaar software voor kaartverkoop en planning. Geen startup dus, maar een scale-up, die kiest voor langdurige klantrelaties. We zijn altijd blijven innoveren en meegaan met de markt en de veranderingen daarin. Oorspronkelijk richtten we ons op kaartverkoop voor de culturele sector maar inmiddels is veel meer mogelijk. De veranderingen in het culturele landschap hebben ook de eisen aan de software dichter bij commerciële toepassingen gebracht.

Alles in eigen hand

Wij beschikken over de kennis en mankracht binnen ons team van specialisten om zelf de ontwikkeling en het beheer uit te voeren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit hoog houden. En daar profiteren onze klanten van.
Met Ovatic wordt evenementen organiseren pas écht leuk!