Narrowcasting

Narrowcasting, ofwel Digital Signage, geeft je de mogelijkheid direct informatie te delen met je publiek. Gebruik de gegevens uit Ovatic om gegevens te tonen zoals bijvoorbeeld de activiteiten per locatie, bezetting of beschikbare tickets.

Ovatic Narrowcasting

Of het nu gaat om bezoekers te informeren of vermaak te bieden tijdens het wachten, met Ovatic narrowcasting heb je alles in één. Je kunt de narrowcasting gebruiken op een groot scherm, of bijvoorbeeld op een klein scherm naast een filmzaal of cursuslocatie om weer te geven wat er nu plaatsvindt.

Ondersteuning en support

Widgets

Ovatic narrowcasting bestaat uit meerdere verschillende web widgets. Deze kunnen worden opgenomen in een website of in narrowcasting systemen. Het is ook mogelijk om de informatie stand alone weer te geven.

Overzicht

Hardware

Ovatic narrowcasting kan op allerlei schermen worden weergegeven, groot of klein. De hardware kan heel eenvoudig zijn, denk bijvoorbeeld aan een mini computer (speler) en scherm. De hardware kan uiteraard ook door ons worden geleverd inclusief ondersteuning.

Combineer met Ovatic API

In combinatie met de Ovatic API zijn er meer mogelijkheden. Gebruik gegevens zoals bezetting, teksten en foto's in bijvoorbeeld andere narrowcasting systemen.

Bekijk de mogelijkheden