Maatwerk

Het kan voorkomen dat er nét iets extra's nodig is wat niet aanwezig is in Ovatic. Of er moet worden samengewerkt en gekoppeld met andere, bestaande software. In deze gevallen is het mogelijk om maatwerk te laten maken door ons, waarbij wij zorgen voor een toekomstvaste oplossing. Wij hebben de kennis en expertise in huis om apps te ontwikkelen en deze af te leveren in apple store en play store

Ondersteuning en support

Werkwijze

Het begint altijd met een idee die je als manager, marketeer of IT’er hebt. Vervolgens moet er worden nagedacht hoe deze oplossing gemaakt kan worden en hoe Ovatic hierin past. Wij begeleiden in de keuze en daarnaast wat hiervan mogelijk is binnen het beschikbare budget.

Overzicht

Partners

Bij het maken van maatwerk komen vaak meerdere partijen samen. Bijvoorbeeld vormgevers of leveranciers van andere software systemen.
Wij zijn altijd gebrand op een goede samenwerking en zijn voorstander van 'korte lijntjes', bijvoorbeeld door te vergaderen via Slack, Teams of Zoom.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Ovatic kan helpen om een planningsoplossing te maken die op maat is voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen!

Neem contact op