Bioscopen en Filmhuizen

Met het geïntegreerde platform Ovatic kun je alles regelen omtrent de kaartverkoop van je filmvoorstellingen en het plannen van de verhuur van de diverse ruimtes. Het is zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor de filmliefhebbers als voor de medewerkers in jouw organisatie.

Filmvoorstellingen

Voor medewerkers van bioscopen en filmhuizen bieden wij handige tools aan, zodat het voor bezoekers wel heel eenvoudig wordt om kaarten aan te schaffen in jullie eigen webshop. Als de bezoeker op locatie is om een filmvoorstelling bij te wonen, is het met de Ovatic Scan App voor medewerkers mogelijk om eenvoudig verschillende tickets te controleren. Hierdoor kunnen bezoekers snel worden toegelaten in de zaal. Komt er een bezoeker die nog geen ticket heeft? Onze kassa is simpel in gebruik, zowel voor vaste werknemers, als vrijwilligers.

Kaartverkoop

Breid de kaartverkoop uit tot een rijk productaanbod: klantenkaarten, modiwodo tickets, groepsbezoeken, privé-evenementen, merchandise en meer. Definieer, beheer en verkoop producten via de webshop, in de kassa of via callcenter en partners.

Verhuringen

Ovatic helpt je niet alleen met het creëren van je wekelijkse programmering, maar ook met het beheren van verhuringen van filmzalen en ruimtes. Plannen wordt heel makkelijk met ons overzichtelijke planboard die je naar eigen wens kan vormgeven. Daarnaast kan je met Ovatic ook geheel automatisch documenten genereren voor facturen en deze sturen naar huurders van je filmzalen en ruimtes.

Ondersteuning en support

Ondersteuning

Ovatic biedt niet alleen ondersteuning op gebied van advies, inrichting, opleiding en nieuwe versies, maar ook door middel van helpdesk ondersteuning en 24/7 support. Je kunt bij Ovatic dus altijd met je vragen terecht, ook tijdens piekperiodes voor bioscopen en filmhuizen zoals de schoolvakanties.

Overzicht

Overzicht

Met het Ovatic Dashboard behoud je altijd overzicht over de geplande filmvoorstellingen. Via de webapplicatie, die te bereiken is via verschillende devices, is het dus altijd inzichtelijk hoeveel bezoekers je kunt verwachten in jouw bioscoop of filmhuis.

Koppelingen

Ovatic beschikt uiteraard over essentiële koppelingen zoals Maccsbox en Filmdepot om een hoop administratieve taken uit handen te nemen van werknemers bij bioscopen en filmhuizen. Door de koppeling met iDEAL en Payment Service Providers is betalen voor de bezoekers ook gemakkelijk. Tevens kunnen bezoekers ook een Nationale Bioscoopbon online verzilveren of u kunt als bioscoop of filmhuis zijnde, een eigen variant van een kortingsbon of spaarkaart in gebruik nemen met Ovatic.

Marketing

Ovatic is er ook voor de marketing van je bioscoop of filmhuis. Het is onder andere mogelijk om de programmering eenvoudig toe te voegen aan nieuwsbrieven naar bezoekers. Deze nieuwsbrieven kunnen simpel binnen Ovatic worden opgezet. Tevens is het mogelijk om met alle data die je onder andere verzameld uit je verkoop, specifiek gerichte marketingacties uit te voeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om campagnes op maat uit te voeren gericht op jongeren.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Ovatic jouw bioscoop of filmhuis kan helpen en hoe dat uiteindelijk jullie helpt om jullie bezoekers een optimale ervaring te bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende demo.

Neem contact op